dimecres, 14 de maig del 2008

Segon de batxillerat

Els alumnes de geografia de 2n de batxillerat quasi que han acabat el curs. Els hi falta fer algun examen i, sobretot, preparar-se per a fer la selectivitat que els ha d’obrir les portes a una nova etapa de la seva vida.

Van començar a l’institut amb 12 anys i amb els pas dels anys s’han anat modelant. Han anat canviant, evolucionant, madurant tant des del punt de vista físic, com emocional i intel·lectual.

Hi ha cursos que no saps perquè, però que hi connectes més, i aquest n’ha estat un (al menys per a mi). Ha estat molt gratificant donar classes a Marina B., Núria C., Núria G., Andrea G., Anna G., Xavier H., Alba J., Marina Ll., Ferran M., Anna O., Albert P., i Marina R.

Que us vagi bé.

8 comentaris:

2teixidor ha dit...

Són de lo més apanyat!
Los hi desitjo molta sort a la selectivitat.

Anònim ha dit...

Jo m'ho vaig passar molt bé fent geografia... però va ser a 1r i, èrem molts més a classe!


mpau

P ha dit...

Molta sort després de la vostra estada a l'IES. Ha estat un plaer fer classes a aquests/es alumnes com a professor d'História fins l'abril.

Pere

Anònim ha dit...

Marià!
Moltes gràcies per aquesta actualització. Com dius molt bé, vam entrar sent uns nens i ara en sortirem sent uns nois i noies de divuit anys que comencem un gran camí que ens ha de portar a millorar com a persones i a progressar professionalment. Moltes gràcies per tot el viscut.
L'IES de FLIX serà un recòrd permanent a la meva memòria com el centre en el qual he crescut com a persona i com alumna.

Joe ha dit...

Olé Marià! M'havies dit que havies actualitzat en honor nostre i fins ara no m'en havia recordat d'entrar. Res, que nosaltres també ens ho hem passat molt bé i que es notava que sempre hi ha hagut bon rotllo a les teves classes. Gràcies per l'actualització!
Vagi bé!

petits moments de tranquil·litat ha dit...

Marià !
Són un encant de persones, i q. els hi vaigui tot molt bé x tot l'esforç d'aquest any.

Carla.

Anònim ha dit...

M'adhereixo als comentaris sobre vosaltres. He estat molt a gust a la vostra classe. Us heu implicat i heu participat com un bon grup. Sou molt bona gent! Continueu així!

Montse Nicolau

Anònim ha dit...

Ei!! quina il·lusió haver trobat el blog d'un antic profe.
Fa 6 anys que vaig marxar de l'IES i també tinc molt bon record de les classes de Marià a 1r BTX: examens molt canyeros però, com que érem poques, hi havia molt bon rollo.
Per cert! Que sàpiguis que vam marxar sense saber quina era la colònia que utilitzaves!!! No sé si encara serà la mateixa...
Ànims a tots i totes, tant els que aneu a selectivitat com els que fareu un CFGS. Que sapigueu que ara la vostra nit de descans setamanal serà el DIJOUS!!!

Carme G.