diumenge, 31 d’agost del 2008

A millorar

A les festes d’un poble sempre hi ha coses a millorar. Jo voldria que millorés la festa del riu, s’hauria d’agilitzar més i oferir activitats complementàries (Fernando es passa tota la tarda avisant als participants de les puntones que vagin cap a la línia de sortida i els patrons, ni cas. Si un any es donés la sortida a la cursa de puntones encara que no hi fossin totes, l’any següent segur que s’espavilarien).

També caldria millorar les revetlles de la pista. La Unió Social és una entitat privada, però si hi participa l’Ajuntament els preus haurien de ser realment populars. I que s’ho posin al cap!!!!! La pista s’anima quan la gent de l’Escala i dels bars decideix entrar, i penalitzar això no és bo per a la festa.

Per cert, que es revisi la nit de Nueva Etapa. S’hauria de buscar una alternativa, fa anys que toquen el mateix i acaben sempre amb la mateixa cançó d’Alaska (A quien le importa lo que yo haga, a quien le importa lo que yo diga......). Renovar-se o morir, i aquests ja no són a temps per a la renovació.

La seva nit va ser la de més èxit, però van mostrar una falta de professionalitat quan amb la pista plena de gent ballant i la barra atapeïda van decidir donar per acabada la seva actuació i ens van deixar a tots amb dos pams de nassos.

Finalment caldria revisar l’espectacle del primer dia. Si es consolida aquesta iniciativa, hauria de ser amb una companyia de primera divisió i no amb els suplents......

Bé, suposo que en deu haver més però...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

marià, xato, ja ho fas bé, ja, això del blog; però vols dir que no és una micas plasta el que hi dius? això ja t'ho hem sentit a classe un munt de cops.
perquè no parels del greu estat en que es troba las situació energètica a la comarca? no piules casi sobre això, sobre el nou cementiri nuclear d'ascó, sobre la m... que abocarem al riu quan comencin les obres, sobre els projectes per a ficar parcs eòlics a llocs emblemàtics dels nostres voltants, etc etc.
aquí te quiero ver, com dirien aquells de l'altre costat!

quim ha dit...

Xeic Marià com carregues amb els de Nueva Etapa. Et recordo que tu feies el mateix a l'Institut (em sembla que encara no era IES).
Quan ens ho estavem passant millor aprenent les guerres púniques i les conquestes del Peloponès, sonava el timbre i foties el camp.
Ens deixaves a tots amb un dos pams de nassos!!!
Ja no parlo, quan ens deleitaves amb l'absolutisme i la guerra dels 30 anys.
Jo m'ho miro des del punt de vista del pobre músic que fot més hores que los de la brigada municipal. Suposo que quan és l'hora de plegar o es per tots no?. Abans jo també deia el mateix fins que vaig decidir manxar la borrega.
Ah, dels comentaris anònims aquests no en fotos ni puto cas, faltaria que no puguèssis parlar d'aquestes coses. Que lo faigo ell o ella aquest bloc contra la N'hi ha d'altres que tenen molta responsabilitat i estan en poltrones i no diuen ni mu.
Salut i ens veiem, segurament si no tinc cap enredo el 16nov.

Aprofito per dir que aquest cap de setmana hi ha movilitzacions pel tema de l'estació de ferrocarril. El divendres hi ha una xerrada al casal Sant Jordi i el dissabte a les 12:00 una concentració a l'estació. Organitzat per la CGT.
Al meu blog he penjat el comunicat i els actes. Ens veiem allí.

Anònim ha dit...

xeic carranza ya tens rao tot els que tenen poltrona no diuen ni mu .
tambe els del 14 d'abril piulen molt pero cuant eren regidors de festes que?

Anònim ha dit...

Jo estes festes, tot i treballar, han estat una de les millors que recordo, l'ampli ventall d'actes musicals ha estat una pasada. Espero que l'any que ve faigon Zona Pop als Xofars cada dia.

Allí mos veurem esta tarde Quim!

quim ha dit...

Coi, si fan zona pop cada dia fins hi tot jo hi aniré!!!
Ara, haurà de ser a la gallega...