dilluns, 10 de novembre del 2008

Carta per a Aisha

Realment és indignant qualsevol forma de violència, però especialment crua és la lapidació. Avui (diumenge) a El Periodico he llegit l'article de Ian Gibson que parla del cas d'Aisha, una nena somalí de 14 anys que desprès de ser violada per tres individuos la van acusar d'adultera.
El tribunal islàmic, segons els preceptes de la xària, la va condemnar a morir lapidada. Cap dels violadors ha estat arrestat.
La carta comença així:
"Estimada Aisha: M'assabento per la premsa, amb profund dolor, que mig centenar de fanàtics islamistes de la teva Somàlia natal han acabat amb tu de la manera més vil imaginable, enterrant-te en un forat i lapidant-te fins a la mort. Al.legant el teu adulteri. Segons els mitjans consultats, el xeic rebel Hayakallah, capitost de la ciutat portuària de Kismayo, on es va portar a terme la teva execució, ha manifestat que vas admetre el teu "crim" davant d'una cort islàmica. I que, a més, vas demanar ser jutjada i castigada segons els preceptes de la xaria. ¡Com si això --en cas que fos veritat-- fos una justificació per a una atrocitat tan grossa!"... (llegeix tota la carta aquí)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ho trovo tant aberrant, que ni les paraules me surten,la veritat es que no puc expresar el que realment penso d'aquesta basura, perque essers humans no son, em tractarien de racista.
sitosssss mariá
isa

Anònim ha dit...

Indignant!! La lapidació em sembla una de les pitjors formes per castigar a una persona!!! Quina tortura i quin despreci que mostren!! Fan mania...aixi de clar!!!

Tot i aixo la carta esta molt b!!!! ^^

Un petó!

Goizane