dimecres, 19 de novembre del 2008

A Flix, va guanyar Obama

La gent de Flix està a tot arreu!! Mai més ben dit. Tenim gent de Flix a tots el nivells: polítics, culturals, esportius... I ara, fins i tot, elegim el president dels EUA.
Efectivament, encara que sembli mentida, el proper president dels EUA també va ser elegit a Flix. Pablo Ramírez, per una d'aquelles circumstàncies de la vida, va néixer als Estats Units el 1986.
Els seus pares hi estaven treballant a mitjans dels anys 80. I si bé ell hi va estar poc temps, va assolir la doble ciutadania i ha mantingut un contacte permanent amb coneguts d'aquell país.
El fet de ser ciutadà nord-americà li ha obert un ventall de possibilitats, entre les qual està la de votar i, per tant, triar el president dels EUA.
Mentre va estudiar a l'institut de Flix va mostrar obertament la seva simpatia cap al partit demòcrata i quan ha assolit la possibilitat de votar amb la majoria d'edat no se n'ha desdit.
De fet, ha participat en algun acte que aquest partit ha organitzat a Barcelona durant la campanya presidencial d'aquest 2008. Ell, com la resta d'americans que han votat Obama, espera que no el decepcioni.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bo, com tu dius, la gent de flix es a tot arreu jajaja

2teixidor ha dit...

mite'l! ja deia jo que feia cara d'americanflixish lo Pablo.

Anònim ha dit...

no m'agrada tan blanc el bloc, abans estava millor.

Anònim ha dit...

la música no va gaire bé, en lo que m'agrada el teu recull de música.

Anònim ha dit...

jajaja! que bo! és com veure un resum de la meva 'altra vid a política' en unes poques línies. La veritat, és que som molts els que hem depositat les nostres esperances en Obama, i, tot i que som conscients de moltes d'aquestes es quedaràn pel camí o trigaran un temps en arribar, el canvi de talant d'Obama i la seva manera de fer política dins i fora dels EUA ja és en sí una fita remarcable.


pablo

Anònim ha dit...

Pablo!!!

Yes you can (vote)!!! els altres flixancos sense doble nacionalitat, hem votat "esperitualment"...

Such a silly bush!

;-)