diumenge, 23 de novembre del 2008

Miguel Ángel Romero

Fa dies que parlàvem de l'escriptora novell Montse Banegas com un exemple més d'aquesta pedrera de joves talents que tenim a Flix.
Ara n'hem d'afegir un altre, Miguel Ángel Romero. Actor format a Flexus Teatre i ara director d'aquesta companyia. Porta anys treballant amb multiples companyies com la Fura dels Baus, Ale-Hop, Port Aventura o Factoría Escénica Internacional. També ha fet incursions al cinema ("Entre vivir y soñar" de Menkes y Albacete), televisió (Hospital Central) i publicitat.
Però també està preparant una espectacle molt original a Madrid amb la companyia Hard Trumpet. Si voleu veure el making off de l'obra, a la web seguiu la seqüència "Jazz y otras movidas > espectáculo > making off".
Aquest espectacle "Jazz y otras movidas" és una comèdia musical que intenta explicar la història comuna del cinema i del jazz. Durant hora i mitjà és van barrejant jazz en directe, fragments de pel·licules, balls, sketchos... En definitiva, un espectacle que promet.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una recomanació pel tracklist:

http://www.youtube.com/watch?v=Wzpynvxr7tA

Anònim ha dit...

Eeeeiiiiiii!!!!!!!!!
Aquest Morrissey era el cantant de The Smiths

http://www.youtube.com/watch?v=kGnjrTkv1gs

Anònim ha dit...

ostras mariá!! ets unic, per tu ens anaem enterant de les joves promeses que tenim a flix, i de les seves proeses al seus diferents ambits, m'encata.. gracies
sitosss...isa

Laia ha dit...

no ho sabia pas això....
quina gràcia!!!
pues a vere si se fa director i rode alguna peli per Flix :P