dijous, 14 de gener de 2010

Remember!!!!

Algun dia s'hauria de fer una entrada sobre l'evolució dels locals d'oci al poble de Flix, i de com, amb el pas del temps, van canviant les modes "discotequeres" : Xilf, Tope, Lord, Robinson, Florida135...
De moment penjo aquests records de la nit dels temps, tots ells plens de petites històries.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ETS UN VIP!

e

eva_yam ha dit...

quina gràcia veure això!! ja ho pots ben dir, ple de records!!

per cert i aquesta de la Robinson??? on era? (em sona el nom)

un petonàssssss

Reyes ha dit...

El 21 es manté inalterable al temps xD

I això de la factoria d'on era?

No al cementeri nuclear a la Ribera d' Ebre ha dit...

Copieu aquesta carta, enganxeu-la en un correu electrònic i envieu-la a l’Alcalde d’Ascó (aj.asco@altanet.org) , amb copia a nocementerinuclear@yahoo.es


Senyor Rafael Vidal i Ibars,
El Parlament de Catalunya, igual que 61 ajuntaments i 7 consells comarcals del nostre territori (Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona) estant clarament en contra de que el cementeri nuclear s’instal·li ni a la Ribera d’Ebre, ni a les Terres de l’Ebre ni al Camp de Tarragona, i per extensió enlloc del territori de Catalunya.
Us volem recordar per tant, que fent compliment al mandat del Parlament, el Conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, va fer arribar una carta al Ministeri d’Indústria demanant que el cementeri nuclear no s’instal·li enlloc de Catalunya.
A més, com els efectes i les repercussions del cementeri nuclear no són només locals (d’aquí que feu el repartiment de diners públics als ajuntaments del voltant), us demanem que no prengueu la decisió equivocada, i no acolliu el cementeri nuclear , respectant la voluntat de la majoria de la població, expressada pels seus representants polítics que van aprovar les mocions al Parlament, als ajuntaments i als consells comarcals.
L’Ajuntament d’Ascó, tot sol, no pot prendre una decisió d’aquest abast i hipotecar així el futur de les nostres comarques i de les nostres generacions futures. Sigueu conscients, que aquesta decisió que voleu prendre pot provocar una fractura social de greus conseqüències a la Ribera d’Ebre i al nostre territori.
No volem el cementeri nuclear a Ascó, ni a Catalunya!!!