dijous, 30 de setembre del 2010

Dia Mundial dels Ocells

Hi han esdeveniments que es repeteixen any rere any i es converteixen en una tradició. Aquest és el cas del Dia Mundial dels Ocells que un any més se celebrarà aquest cap de setmana a la Reserva Natural de Sebes i Meandre de Flix. L'objectiu és conèixer millor les espècies que habiten a Catalunya i les que estan de pas en el seu camí migratori.
Com es diu a la pàgina web del Grup de Natura Freixe, aquest esdeveniment vol apropar el mon de les aus i dels seus hàbitats als ciutadans, donant a conèixer les amenaces a les que s’enfronten les aus i les mesures de conservació necessàries per la seva supervivència.
Alhora es vol difondre quines son les línies de treball que duu a terme el Grup Natura Freixe, ONG que centra bona part de la seva feina en la gestió, conservació i divulgació dels valors naturals, paisatgístics i ecològics de la Reserva Natural de Sebes. Tanmateix es vol conscienciar a l’opinió pública sobre la importància de conservar el nostre entorn natural més proper: Actua localment, pensa globalment.