dimarts, 8 de gener del 2013

El col·legi de Flix ha de suspendre la immersió lingüística

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya obliga a adoptar mesures per a que nou alumnes de sis famílies quedin exempts de la immersió lingüística i rebin un ensenyament que tingui també el castellà com a llengua vehicular.
Els alumnes afectats són del cicle infantil de les escoles Muntaner de Barcelona, Montfalgars de Girona i Enric Grau Fontseré de Flix; de primària del col·legi Cossetans de Cunit i del col·legi Empordà de Girona, i de secundària del centre Pineda de l'Hospitalet de Llobregat.
Cliqueu sobre la imatge per a llegir la notícia o bé aquí.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

No en tenia ni idea!! que trist...que per un alumne balli tota l'organització de funcionament d'una escola, com si no portés gens de feina!!

Carme G.

Anònim ha dit...

I guess that the law is equal for all the citizens.
Languages are after all tools to communicate with.Therefore let me tell you that in all this mess about Spanish and Catalan the most outstanding positions are kept by those who are so narrow minded.
This family has all the rights, let´s not forget that the law protects then.
Anyway I wish we weren´t as stupid as donkeys, so shortsighted as moles and able to live in harmony using whatever language we feel comfortable with and please talking to each other.

Anònim ha dit...

Hola Marià, i no saps si des del col.legi es poden negar a suspendre la immersió, o llavors ja entrariem amb multes o alguna cosa pitjor?

toni

Anònim ha dit...

Per molt que sigui escrit en anglès, diu rucades.
Les llengües són eines, i per tant no pots castrar i condemnar als teus fills privant-los de la principal eina de comunicació a Flix i als Països Catalans: el català.

La llei que otorga drets estranys als forasters no l'hem fet nosaltres, l'han fet ells. Així qualsevol té "drets".