dimarts, 22 d’abril del 2008

Abril cultural a l'IES

Durant tota aquesta setmana del 21 al 25 d’abril s’han programat tot un seguit d’actes culturals a l’IES de Flix. S’ha intentat oferir una selecció d’activitats per a satisfer les curiositats de tothom.

Es faran diverses xerrades amb una temàtica molt variada que va des del món de l’escalada, fins al món del pircing, passant per l’adolescència, l’alcohol i les drogues, etc.

Hi haurà un descens en piragua pel meandre de Flix.

Es faran tallers d’escriptura xinesa, aràbiga i ciríl·lica i de llenguatge per signes per conèixer millor els nostres alumnes; també de maquillatge i de pintura amb hena.

Hi hauran diverses obres de teatre, conferències, pel·lícules i, el divendres, “Matí Gastronòmic” amb una mostra de menjars d’arreu del món fets pel pares dels alumnes.

Cal destacar el dia de Sant Jordi: Durant el matí, els alumnes de 1r i 2n d’ESO baixaran a la plaça a visitar els estands de llibres i roses; l’Escola Municipal de Música interpretarà diverses peces musicals a les hores del pati; i desprès hi haurà una gran festa amb jocs populars i lliurament de premis de fotografia, poesia i dibuix.

Gaudim la cultura

1 comentari:

Anònim ha dit...

El que donaria jo per tornar a estudiar al centre i poder viure la setmana cultural!!!! Disfrutava molt!! :O)

Goizane!