dimarts, 23 de desembre del 2008

Inauguració a Flix

Ahir vam inaugurar a Flix un nou establiment comercial, l'espai Nova Art Flors. Situat a l'avinguda Catalunya, ha estat dissenyat per la seva propietària Joana Ranís, qui li ha donat un caire molt avantguardista.
Més que un establiment nou, es tracta de l'ampliació d'un dels comerços més ben consolidats del poble, Nova Art, conegut popularment com Floristeria Ranís.


La família Ranís-Moreno fa més de 30 anys que es dediquen al negoci de les flors i dels articles de decoració, i la seva evolució des de la petita botiga del carrer Major ha estat sempre ascendent.
Ara sembla que el negoci tindrà una nova empenta. El nou espai es dedicarà exclusivament al món de les flors i de les plantes i als complements però, sobretot, també serà l'àrea de treball per a dissenyar l'interior d'altres negocis, cases, apartaments, ...
De fet, la Joana ja fa anys que es dedica a aquesta activitat i seus són els dissenys de nous negocis com la copisteria-papereria 3M10 de Flix, la discoteca Kahlua de Mòra la Nova, la joieria-rellotgeria Herre al C/Reding de Tarragona ...
Molta sort!!!!!