dijous, 13 d’agost de 2009

Festa Major

La Festa Major ja la tenim aquí i el programa de festes fa dies que el podem consultar per la xarxa. No vull fer valoracions abans d'hora, però del seguit d'actes que hi ha programats n'hi ha dos que m'han cridat especialment l'atenció.
Un és l'actuació de Lax'n'busto el divendres 13. L'any passat vam tenir el musical Grease Tour que, tot i els inconvenients que hi va haver, semblava que iniciava la recuperació del famós "espectacle" que es feia anys enrera i que ens va portar, entre altres, algunes obres de Dagoll Dagom. Ja veig que no hi haurà continuïtat.
En general, crec que la primera nit grinyola per tot arreu, perquè l'alternativa és "Folklore Mejicano" (sense comentaris).
L'altra és la Festa del Riu. Personalment, crec que s'hauria de recuperar la tradició de fer-la l'últim dia des Festa Major o, si més no, el penúltim, per això que diuen que s'han de muntar els focs artificials. A més, ja és hora que es posi fi al "proteccionisme" que es dona als participants de la vila tenint en compte que la cursa és absolutament neta i sols corren embarcacions de Flix, de Móra d'Ebre i Móra la Nova.
De moment, bona Festa Major a tothom.

2 comentaris:

Reyes ha dit...

Cuidao con los Mexicans! No menyspreeis mai un espectacle Mexicà acompanyat de Jalapeños i tequila xD

2teixidor ha dit...

No et perdos lo darrer dia als xiquets dels Masos que fan versions: "Atlantis"
Són molt apanyats i canten prou bé.
Bones festes!