divendres, 21 d’agost del 2009

Perill!!!!!!!!!!!

Bé, ja s'han començat a sentir els primers noms de les persones que es veuran afectades per l'ERO d'Ercros. Una notícia que mai s'hagués hagut de produir.
La situació no es gens agradable. Per suposat, no ho és per als treballadors i treballadores directament afectats. Però tampoc ho és per a la majoria de la població de Flix i dels pobles dels voltants, ja que qui més qui menys te algun familiar o conegut a "la fàbrica".
Únicament espero que el comitè hagi fet els deures amb l'empresa i hagi exigit una total claredat amb els criteris que s'han seguit per elaborar la llista d'afectats.
En cas contrari, és a dir, si la llista dona peu a interpretacions de perquè uns si i els altres no, el perill de fractura social és evident.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

aixo esta clarisim favoritisme al maxim si no pregunta a A.P o J.M o C.R:

enric ha dit...

Hola Marià!
per desgràcia ja s'esta cridant als treballadors que han de ser acomiadats i als que han de ser suspesos. Tot allò que no volíem que arribes, ja ho tenim aquí.
Però volia deixar clar una cosa i és que els acomiadaments i les suspensions han anat a càrrec de l'empresa i el comitè no hi ha pogut fer res.No és pot fer cap tipus de deures sobre una cosa en la que no tens cap tipus de control. Es va negociar amb l'empresa que es seguiria un criteri per a fer els acomiadaments i excepte en tres casos,ho ha fet així. Però la llista és viva i això encara no esta tancat. El comitè esta lluitant per a que al menys es segueixi aplicant el criteri que es va negociar i aquestes tres "injustícies" deixin de ser-ho.
Una abraçada!

J.S. ha dit...

Vamos que l'empresa ara deu tenir algun tipus de estratègia per a fotre fora paulatinament a tot cristo amb lo mínim. Confonent i distraent.

No dic que no haigon fet feina, que suposo que si, però lo que vec és que l'empresa ha controlat la situació en tot moment.