diumenge, 17 de gener del 2010

Cementiri nuclear? Antes cerdos que dan jamones

Senyor Rafael Vidal i Ibars,

El Parlament de Catalunya, igual que 61 ajuntaments i 7 consells comarcals del nostre territori (Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona) estant clarament en contra de que el cementeri nuclear s’instal·li ni a la Ribera d’Ebre, ni a les Terres de l’Ebre ni al Camp de Tarragona, i per extensió enlloc del territori de Catalunya. Us volem recordar per tant, que fent compliment al mandat del Parlament, el Conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, va fer arribar una carta al Ministeri d’Indústria demanant que el cementeri nuclear no s’instal·li enlloc de Catalunya.A més, com els efectes i les repercussions del cementeri nuclear no són només locals (d’aquí que feu el repartiment de diners públics als ajuntaments del voltant), us demanem que no prengueu la decisió equivocada, i no acolliu el cementeri nuclear , respectant la voluntat de la majoria de la població, expressada pels seus representants polítics que van aprovar les mocions al Parlament, als ajuntaments i als consells comarcals.L’Ajuntament d’Ascó, tot sol, no pot prendre una decisió d’aquest abast i hipotecar així el futur de les nostres comarques i de les nostres generacions futures. Sigueu conscients, que aquesta decisió que voleu prendre pot provocar una fractura social de greus conseqüències a la Ribera d’Ebre i al nostre territori.

No volem el cementeri nuclear a Ascó, ni a Catalunya!!!

5 comentaris:

2teixidor ha dit...

Un genial encapçalament!!!

Glòria ha dit...

També us podeu passar pel blog Volem viure a Flix, per saber més sobre l'ATC.

Jesús Escribano ha dit...

No Marià, no, que los cerdos contaminan demasiado, sus excrementos pueden resultar más dañinos para la comarca que los fangos del río.
Nota: medio en serio medio en broma.
Saludos,
Jesús

Unknown ha dit...

si feia temps que no sentia això de "antes cerdos ..." , però algú te detalls de lo que implica un cementri nuclear ? voleu dir que quan s'aturin les dues centrals d'Ascó no quedaràn dos blocs de formigó ple d'una eterna radioactivitat ? un altre bloc més ... no seria bó per al futur de la comarca ... ja que estem en risc ... una mica més ?

Algu sap que passa quan una nuclear s'atura ? que implica ? quina mena de "piramide " queda ? qui la vigilarà ?

salu2

nando ││││ ha dit...

marià, gràcies per donar alguna veu amb seny des del poble.
perquè algunes pàgines maniacobsessives podrien fer entendre que tothom està massa tocat. sort que encara no.
ànims i endavant.