dimarts, 26 de gener del 2010

La solució d'Ascó

Em sembla ideal aquest acudit del Faro. Resumeix en una sola imatge el que suposarà per a la comarca la decisió que han pres SET regidors d'Ascó que, sense escoltar el territori, han decidit presentar la candidatura del seu poble com a possible ubicació del cementiri de residus nuclears.

6 comentaris:

Anrik ha dit...

Indescriptible, el que fan els diners! tot pels diners? i els altres pobles? i la altra gent de la comarca? No tenen ni vot ni paraula! Ho resumeixo en una paraula: EGOISTES!

Anònim ha dit...

Como anillo al dedo...!

Anònim ha dit...

tindrieu que quedar-vos sense res a FLix....

Anònim ha dit...

Egoïstes i polítics de la vella eskola. Encara està present l'esperit sant de la política franquista. Kom se nota la maduresa de la nostra democràcia, si ni en un poble hi ha una mínima participació dels habitants. Ho titllo de moguda autoritària total, ni una mínima konsulta popular legal, ni a nivell lokal ni komarkal, i més tractant-se d'un tema de tal importància. Em recorda temps passats... Darrera d'aquesta voluntat de vetar l'opinió i la decisió dels ciutadans imposant la seva solució, no se jo si en realitat només hi ha la mà de l'alcalde i regidors ke miren per un futur ple de diners per al poble d'ascó, o esque també hi ha una altra mà ke els omple les butxakes per presentar-se candidats de la forma que ho han fet... És més, vergonya me feie veure ke la resta d'ajuntaments de la ribera li donaven el suport, i d'aquesta manera, el vist i plau a la democràcia de tinta i papers ke mos fan tragar(de nivell local a nivell estatal). A aquestos també els hi han d'omplir les butxakes, si no no m'ho expliko,xq no es presenten ells kom a kandidats?? el konsell komarkal no estava posicionat en kontra?? Bé doncs, ho deixarem estar, xq sino no akabariem mai. No anem bé ni hi anirem mai, sento llàstima per mi i per la gent del poble, per tota, perquè tan partidaris kom no partidaris, aquí només ha importat l'opinió dels regidors. I també sento molta llàstima que no hi hagi voluntat de canvi i es miri kap a un futur diferent, potenciant el territori en komptes d'anar hipotekant-lo i donant més mala imatge d'aquest. Ja n'hi ha prou a ascó, ja n'hi ha prou a la ribera, i ja n'hi ha prou a catalunya!ke lo fikin a Barna o a Madrid, tan segur, inofensiu i rendible ke és! salut!

montse forcades ha dit...

"La gent ha de saber per què les nostres empreses paguen MÉS CARA l'electricitat que les empreses de França, que té un 80% de l'energia nuclear", va remarcar el president de Foment del Treball, Joan Rosell.

Això no ho diu un polític!!!

Nelo ha dit...

http://www.greenpeace.org/espana/es/Blog/espaa-exporta-electricidad-a-francia-sorprend/blog/33445?utm_source=facebook&utm_medium=social_network&utm_term=exportaciones&utm_content=francia&utm_campaign=nuclear