dissabte, 29 de gener del 2011

Neu! Ni hi és ni se l'espera

Finalment, en aquesta lluita silenciosa que diàriament té lloc a la nostra atmosfera entre masses d'aire de diferents característiques (pressió, temperatura, humitat), ha guanyat la massa d'aire Mediterrània.
Es tracta d'una massa d'aire una mica menys freda que la que ens estava afectant aquest dies, i això ha fet que la neu brillés per la seva absència.
La previsió deia que la nit de dimecres a dijous el cel estaria seré, això faria caure les temperatures fins mínimes negatives de 3 o 4 graus. Pel matí es posaria núvol evitant que el Sol ens escalfés, les temperatures baixes es mantindrien durant gran part del dia i les precipitacions, quan es produïssin, serien en forma de neu.
La realitat ha estat que el cel es va tapar la mitjanit de dimecres a dijous, evitant la baixada de les temperatures (la mínima de dijous va estar al voltant de zero graus), durant el dia la temperatura es va situar ràpidament per sobre del 6 graus positius, i això ha fet que la neu ni arribi ni se l'esperi.
Això si, la pluja tampoc ha estat tant abundant com s'esperava, i es que estem en un lloc que fins i tot les previsions del temps que ha de fer són de difícil compliment.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja pots ben dir-ho que les previsions del temps són ben dificils. Quan ha de caure neu, fa sol, quan ha de fer vent, plou...