
L’alumnat, al llarg de sis dies i en grups reduïts, ha de plantejar un objectiu, planificar el mètode de resolució, integrar informació procedent de diverses fonts i, finalment, arribar a unes conclusions argumentades per mitjà d’un informe escrit i una breu exposició oral.

En col·laboració del Grup de Natura Freixe i l'entorn d'aprenentatge Sebes i Meandre de Flix, els temes als que podem accedir són variats. Aquest curs les àrees escollides han estat:
- El cicle de l'aigua
- Anellament científic d'ocells
- El Camí de Sirga
- La Batalla de l'Ebre
Hem combinat la teoria amb la pràctica perquè tenim els espais aquí mateix, encara que molta gent no els veu, i tècnics preparats per fer les explicacions i elaborar les pràctiques d'una manera clara i entenedora.

A la vegada, els grups que estudiaven ell camí de sirga, han pogut gaudir de la visita al Centre d'Interpretació del Camí de Sirga inaugurat al Mas de Pitoia el 29 de maig de 2009 i, també, han seguit la nova ruta exterior del meandre que, tot i no ser pròpiament el camí, els hi ha permès passejar vora el riu (un fet que, paradoxalment, no es podia fer tot i estar envoltats per l'Ebre).
2 comentaris:
Enhorabona, Marià, no s'estima el que no es coneix,amés de formar-se, és una bona manera de que els joves aprenguin a estimar el que tenen, el poble on viuen, la terra que habiten...
Com s'ho curren els professors! Jo no en vaig poder gaudir! jeje
Una abraçada
Publica un comentari a l'entrada