divendres, 25 de juny de 2010

I si robem tots?

Robeu! Robeu! Robeu! Robeu el que pugueu, en massa, tots a l'hora, grans i petits, homes i dones. Robeu a qualsevol lloc: bancs, caixes, supermercats, gasolineres, comerços. Robeu a qualsevol hora, de dia o de nit, faci fred o faci calor, a l'hivern o a l'estiu. Robeu qualsevol cosa, com més gran i cara millor. Si us agafen torneu el que heu robat i us deixaran anar. Creieu-me, no us passarà res. O si?.
A si! Perdoneu! Ens detindran, ens fitxaran, passarem a disposició judicial, esperarem que se celebri el judici i ens condemnaran a presó, perquè estem fent un delicte. Però sobretot, ens posaran a la presó perquè no formem part de les 1500 fortunes que tenen oberts 3000 comptes a bancs suïssos per valor de 6000 milions d'euros i que han estat defraudant a hisenda (hacienda somos todos deia l'slogan) durant anys i anys.
Perquè a aquesta gent, que ha estat fent un delicte fiscal continuat, se'ls vol convèncer per a que repatriïn els seus diners sense que hi hagi cap persecució penal. Tot se solucionarà amb el pagament del deute tributari, més els interessos i una sanció administrativa (probablement una multa).
Els experts diuen que els jutjats espanyols no poden obrir 1500 processos penals ni 1500 investigacions per falta de recursos, i per això s'ha optat per la via administrativa. Conclusió!!! com més gent robi, més impossibilitat tindran de jutjar-nos. No hi ha recursos.
Algú ja parla de tracte de favor cap a les grans fortunes, d'amnistia fiscal, de privilegi. Quina cara dura.

3 comentaris:

Jesús Escribano ha dit...

Si tu o yo robásemos una barra de pan nos meterían en la cárcel, a ellos les darían otra.

Reyes ha dit...

Això ja se sap, ho deia la Polla Records: "Dicen que dice la ley que somos iguales, pero el rico nunca entra y el pobre nunca sale"

Aquests campando a sus anchas y Amadeu Casellas amb 8 anys més de presó que li corresponian.

I així va el món, i sense grans riqueses (fruites la major part de cops d'explotació visible o no o de l'abús en la propietat intelectual) els robatoris serien algo marginal.

Reyes ha dit...

A l'anterior comentari era "que NO li corresponien"