dijous, 11 de novembre del 2010

El PSC i Messi

Aquests del PSC són la pera.
Fa uns dies vaig rebre a casa un díptic informatiu del socialistes catalans. FETS! n'és el títol. El vaig llegir i primer em vaig pensar que era publicitat del programa Polònia de TV3. Desprès vaig veure que no, que tot allò anava seriosament.
Es tracta d'un recull de les actuacions del Govern a Flix en el període 2007-2009. Escolteu! Fantàstic! Els del PSC rehabiliten, reguen, contrueixen, promocionen, ajuden, equipen, subvencionen, incentiven, milloren... La llista es infinita, i arriben a publicitar fins i tot partides de 900 i 1000 euros. Però, no sé perquè no han afegit les atuacions que s'han fet a Flix el 2010. O és un error tipogràfic o no n'han fet.
Per acabar-ho d'adobar afegeixen a la contraportada altres actuacions del Govern a Catalunya en el període 2007-2010 (aquí si que han afegit el darrer any), però la manera de redactar-les no m'ha deixat de fer gràcia tot recordant-me de les restransmicions d'en Puyal quan fa gol Messi.
Més salut, més seguretat, més transports públics, més educació, més infraestructures, més equipaments, Mess i Mess i Mess i Mess i...