dilluns, 30 de gener del 2012

Preparatius per a les obres d'arranjament del pont

Ajuntament de Flix.
Aviat s'iniciaran les obres de millora a la C-12 al seu pas pel pantà de Flix. L'empresa FCC està realitzant els preparatius, aplegant i dipositant material d'obra a l'esplanada de la zona de la Costa del Graner. Aquestes obres estan dins del marc dels treballs de descontaminació de l'embassament de Flix.
El projecte d'arranjament contempla l'adequació de calçada del pont, la construcció d'una passarel·la de vianants -de més de 220 metres de longitud la qual anirà ubicada a la banda oposada de les comportes de la presa- i just a la sortida del pont, es construirà una pas soterrani per facilitar l'accés als vianants al polígon industrial de la Devesa. 
Amb aquesta actuació es vol assegurar el trànsit de vehicles i persones, sobretot durant el període d'obres de descontaminació de l'embassament, que comportarà un gran augment en la circulació amb els camions que transportaran els fangs cap al abocador del Racó de la Pubilla. Amb tot, val a dir que és una obra que estava projectada ja fa molts anys.
L'obra d'arranjament del pont és previst que tingui un durada de cinc mesos, durant tres dels quals la circulació de vehicles es veurà restringida a un sol carril amb regulació semafòrica.
Font: Flix.cat, 324.cat
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Haber si con un poco de suerte antes de finalizar las obras, i podria decir obras en general, limpieza de pantano incluido, por que al final sera un tema de suerte que puedan trabajar un grupo mucho mas amplio de vecinos del pueblo.