dimecres, 14 de març del 2012

Els Mossos detenen quatre homes per robar en la deixalleria municipal de Flix

RiberaOnLine.
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra adscrits a la comissaria de districte de Móra d'Ebre, van detenir el passat 10 de març a 4 homes, tots de nacionalitat romanesa i veïns de Torres de Segre (Segrià), com a presumptes autors d'un robatori amb força a la deixalleria municipal de Flix (Ribera d'Ebre).
Sobre les 12h. del migdia, els agents van ser alertats per un vigilant municipal de Flix, informant que unes persones havien accedit a l'interior de la deixalleria i que possiblement es trobaven sostraient diversos objectes.
Un cop personats els agents i vigilant municipal en el lloc dels fets, van sorprendre "in fraganti" els 4 homes referenciats, els quals havien fet un forat a la tanca perimetral del recinte i havien començat a carregar un vehicle amb material sostret de l'interior.
Els agents van detindre els 4 homes i el material intervingut va ser retornat als responsables de la deixalleria.
 
Font: Riberaonline

1 comentari:

eva_yam ha dit...

és un lloc que sempre entra gent !! fan forats i entren a hores que saben que no hi ha ningú. (i sinó que li preguntin a la noia que hi treballa)

2 cops em vaig trobar gent rebuscant per allí!! va ser en cap de setmana que saben que allí no hi ha ningú! (naturament vaig cridar als vigilants de fca)

Fan forats per la part del darrera i fins i tot deixen els vehicles amagats al maset que hi ha al costat per tal de què no els vegin tant. (fins i tot un d'aquells dies, em vaig trobar un home a la sendera de dalt que estava vigilant que no vingués ningú) els tios anaven ben organitzats!!


No hi ha dret!! a veure si a partir d'ara està més vigilada aquesta zona!!