dijous, 26 de novembre del 2009

Flix a Demain TV

A començament d'agost vaig llegir la notícia a la pàgina web de l'ajuntament de Flix. La productora francesa Demanin TV havia encetat les emissions d’un programa de promoció econòmica que feia un recorregut per diverses poblacions de les comarques de Tarragona, amb l’assessorament de REDESSA, l’empresa pública de promoció econòmica de l’ajuntament de Reus de la qual el consistori de Flix n’és soci.
L’espai mostrava les possibilitats de desenvolupament d’aquests municipis i els nous equipaments que s’han creat per captar l’interès de nous inversors.
En aquell moment, el capítol on es parlava de Flix encara no s'havia emès. El temps passa volant, i no hi havia tornat a pensar fins fa uns dies. Avui xafardejant el seu web he vist que el capítol en qüestió ja està penjat.
Demain en Catalogne - Emission n°3 parla de les possibilitats econòmiques, entre altres llocs, de Flix (del minut 21 i 15 segons fins al minut 27 i 18 segons), concretament parla del Centre d’Empreses La Ribera, del laboratori de Tecnologia Ambiental del CTM i de la Reserva de Sebes i meandre de Flix.