dilluns, 28 de juny del 2010

Tots aprovats!!

Avui hem conegut les notes dels alumnes de segon de batxillerat que han fet les proves d'accés a la universitat; la popularment coneguda sel·lectivitat. Els resultats no podien ser millors, hem aconseguit l'excel·lència. Un 100% d'aprovats!
Ara aquests alumnes hauran de prendre unes decisions que, en la majoria dels casos, marcaran el seu futur professional. Hauran de triar amb cura i preinscriure's en aquella universitat a la que desitgin anar i esperar que la nota de tall els permeti començar els estudis al setembre.
També avui, xafardejant per la xarxa, hem pogut trobar al diari El Punt tot un seguit de notícies sobre l'activitat econòmica que s'està fent a Flix. La majoria d'aquestes notícies, però, no són notícies en un sentit estricte, doncs ja es coneixien de feia dies.
Flix rep més de 250 milions d'euros.
Volem renovar l'activitat industrial al polígon d'Ercros.
Flix tindrà un hotel de quatre estrelles i un alberg al meandre.
La reserva de sebes vol fer el seu propi oli.
Acuamed assumirà la passarel·la de vianants del pont.
Es recupera la senyalització turística del patrimoni.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

enhorabona ! de tots els que marxaran que puguin tornar molts a treballar prop de casa !

salu2

Anònim ha dit...

L'any passat també es va assolir el 100% d'aprovats. Enborabona també als professors!

Anònim ha dit...

Ens plau convidar-vos a la jornada de portes obertes del nostre establiment rural “Ebro Folly Angling”, ubicat a l’altra banda del pas de barca, que tindrà lloc a partir de les 10 del matí del diumenge dia 11 de juliol. Podreu conèixer les nostres instal•lacions i a la vegada gaudir d’un magnífic paisatge rural i d’excursions pel camí de Sirga, camí a la vora del riu.Dave i Jenny Ellis.