dissabte, 5 de setembre del 2009

Lo cul de Dart Vader a la Festa Major de Flix

Un dels avantatges de tenir un programa de Festa Major és que pots decidir a quin acte vols anar, l'hora, el lloc i, més o menys, que s'hi farà.
Per exemple, el dissabte 15 d'agost hi havia la festa del riu, a les 5 de la tarda i al Riu de Baix. Hi havia el pal ensabonat, natació, piragües, llençada de melons i síndries i les curses de puntones. Lògicament no t'esperes trobar un partit de futbol, posem per cas.
Doncs això no sempre és així. El dissabte 15 d'agost a les 12,15 de la nit hi havia a la plaça del mercat un concert a càrrec de Tribut Abba. Un nom bastant explícit, que t'assabenta del que aniràs a escoltar. La sorpresa va ser que durant les proves de so tocaven musica de Manà i, a l'hora del concert, així va ser.
Suposo que va ser un canvi de programació de darrera hora, ja que al dia següent que hi havia programat el concert del grup Magna (versions de Manà, on toca Marcel), van tocar els Tribut Abba.
Tanmateix, el dilluns 17 d'agost a les 6 de la tarda hi havia un dels actes festius que més s'esta consolidant i en el que hi participa més gent (directa o indirectament) de totes les edats, la gran rua de carnaval d'estiu: carrosses, disfresses, xarangues, colles, penyes....sangria i un fi de festa on actuava el grup Very Pomelo, liderat per Xarim. Per cert, una barreja molt fresca i agradable de rockabilly i rumba que hagués estat millor programar-lo per la nit.
Si vas en aquest acte, ja saps que hi trobaràs festa, alegria, música... El que no t'esperes trobar és Dart Vader pujant a l'escenari, agafar el micro i, davant de tots els presents, amenaçar-nos en ensenyar-nos el seu sable galàctic i no content amb això fer-nos un "calvo", demanar que puges una noia per a que ensenyes els pits i, en no tenir èxit, intentar sortejar un dels components del grup entres els "xoxos" (sic) presents. I tot això, davant d'un públic majoritàriament infantil, amb el vist-i-plau dels músics i el "laisser faire" de la comissió de festes.
No dic si està bé o malament. Simplement dic que no estava al programa de festes, per decidir si volia veure, o no, el cul pelut de Dart Vader.

4 comentaris:

quim ha dit...

Home potser hagués sigut pitjor si hagué pujat "xiguaca" a l'escenari...
Ell si que el deu tenir pelut!!

Ramir Guiu ha dit...

Boníssim...

eva_yam ha dit...

jaja molt bon article marià!! m'has fet riure!! aquesta no la sabia la del Dart Vader!!

Lo de Mana va ser una errada molt gran pel meu gust!! ja què et fas la idea d'una cosa i després és una altra de ben diferent!! una llàstima aquestes errades al programa de festes.

Fina Masip ha dit...

Que fort!. Jo tampoc me'n vaig enterar, però em sembla lamentable. I me n'alegro de no ser-hi, francament!
El tema de l'embolic de les actuacions a la plaça del mercat si que va ser una mica "desconcertant"...jejeje