dimarts, 16 de març del 2010

FLIPARIES

Fa uns dies va sortir la revista de l'institut de Flix "Fliparies". Una revista quadrimestral feta pels alumnes del centre amb la col·laboració de diversos professors.
Hi podem trobar les seccions que ja van sent habituals en els darrers números com La fem petar amb..., L'IES dia a dia, Digues la teva, L'AMPA informa, Va de literatura, etc.
Cal destacar els articles, molt emotius, dedicats a dues persones que formaven part de la comunitat educativa i que ens han deixat (Montse i Xavier).
També voldria destacar les notícies sobre la campanya d'estalvi energètic, sobre les sortides que s'han fet (Via verda, Reus, Barcelona) i sobre les activitats que es fan per a recollir diners pel viatge de fi de curs de 4t d'ESO.
És interessant un estudi sobre que faran els nostres alumnes quan acabin quart d'ESO o una enquesta molt curiosa sobre que en pensen els alumnes de les enquestes.
Tampoc hi falten les fotos de les festes tradicionals: la Castanyada, Nadal, Sant Antoni i Santa Agda i diferents articles sobre el "polèmic" reportatge de la Fàbrica de Flix a TV3 i sobre el magatzem de residus nuclears.
En definitiva, una revista feta amb il·lusió per passar una estona entretinguda que aviat es podrà descarregar d'aquí. Mentrestant, podeu baixar-vos els números anteriors.