dimarts, 3 d’agost del 2010

Entre Blanes i Cadaqués

L'estiu ja fa dies que s'ha instal·lat entre nosaltres, i TV3, fidel a la seva cita, ens torna a bombardejar amb notícies refrescants sobre lo bo i meravellòs que és la Costa Brava. Una any més la informació lúdicofestiva de la nostra televisió se centra exclusivament en allò que passa entre Blanes i Cadaqués.
Retransmisió en directe de les Havaneres de Calella. Informació puntual de les actuacions al Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Patti Smith, Kris Kristoferson, Pat Metheny...). Informació puntual de les actuacions del Festival de Cap Roig de Calella (The Beach Boys, Sinéad O'Connor...). Actuacions al Festival Castell de Peralada (Norah Jones, Zubin Metha...).
Observeu la notícia, com la donen, qui temps li dediquen. Un enviat especial (res de veu en off) fa l'entrada de la notícia, entrevista la gent que acudeix al concert i al cantant de torn, es visualitza una estona l'actuació i es fa un resum final i, si s'escau, algun comentari de la gent sortint de l'acte explicant meravelles del que han vist o sentit.
En canvi, algú sap si es va donar ni tan sols la notícia de l'atuació de Chik Corea o la de Joan Manuel Serrat als camps de Mart de Tarragona el passat juliol, de l'actuació del Soweto Gospel Choir a Cambrils o de la Festa del Renaixement de Tortosa que es va fer del 22 al 25 de juliol?
Una vegada més queda clar què és Catalunya per als de TV3. I es que, si alguna cosa bona té l'estiu és que es pot triar i remenar entre la multitud d'activitats que es fan per tots els racons de Catalunya, i els de TV3 ja ho haurien de saber.

1 comentari:

Jaume Masip Llop ha dit...

Marià, tens tota la raó, em podríem posar mil exemples!