dijous, 7 d’octubre del 2010

Cap de setmana ple

Aquest cap de setmana tenim diversos actes per triar i remenar. Jo ni destacaria tres: la IX Festa de l'Aiguardent de Prat de Comte, el XLIII Aplec del remei de Flix i l'Open BTT 2010 Costa Daura també a Flix.
Crec que hi ha temps per anar a tot arreu, però jo començaria el dissabte per la Festa de l'Aiguardent de Prat de Comte. Un viatge curt, durant el qual pots disfrutar del paisatge de la Terra Alta i de les serres que l'envolten, i un poble amb encant que obre les portes per acollir els alambins de particulars i les diferents mostres d'entitats, cellers i cooperatives de la Terra Alta que oferiran degustacions d'aiguardents d'herbes, de mel o de fruites acompanyades de pastissos típics.
Diumenga pel matí, i encara resacosos, ens podríem allargar al circuït local "Bassa les clotxes"de BTT per gaudir de l'Open Costa Daurada. És la ultima prova de la Copa Tarragona de BTT 2010. A partir de les 11 es donaran les sortides en categories elit, sots-23 i sots-21 que faran 5 voltes, un minut després juniors, màsters 30 i sèniors 4 voltes, i per últim cadets fèmines i veterans que faran 3 voltes al circuit de 8,3 km. Per finalitzar a partir de les 13:30 entrega de trofeus de la prova i de la general del campionat.
Finalment, diumenge desprès de dinar, i sense perdre temps, ens podríem allargar a l'ermita del Remei i disfrutar de la segona part de l'Aplec. Desprès de ballar les sardanes de la tarda podrem disfrutar de coc i vi dolç per a tothom.