dilluns, 20 de febrer del 2012

El Club Nàutic Flix premiat

Bé, a hores d'ara tothom ja deu saber la notícia flixanca del cap de setmana. No, no es tracta de la celebració del carnaval que ha estat una mica fluix. Es tracta del guardó que ha rebut el Club Nàutic Flix.

Ajuntament de Flix
Ahir diumenge, 19 de febrer, durant la 2a Festa del Rem Català celebrada a Banyoles, el Club Nàutic Flix fou guardonat com el Millor Club de Banc Fix de la temporada 2011. Prèviament, i com s'havia anunciat el CN Flix havia estat nominat al guardó, juntament amb el Vent d'Estrop de Cambrils. Els mèrits que s'han valorat per assolir el premi han estat la gran quantitat de tripulacions de Flix que han competit a la Lliga Catalana de Llaguts i al Campionat de Catalunya -un total de set- i, tanmateix, l'excel·lent organització de la regata del Riu de Baix, la qual va tenir una molt bona acceptació i va rebre felicitacions per part de tots els clubs i de la Federació Catalana de Rem, institució aquesta última organitzadora de l'acte d'ahir.
Els altres clubs guardonats en aquesta 2a Festa del Rem Català dins la Modalitat de Banc Fix han estat el Club de Rem Badalona -Millor Equip Sènior Masculí i Millor Entrenador, Juan Manuel Novo- i el Xon's Rem Empuriabrava -Millor Equip Sènior Femení.