dimarts, 6 de novembre del 2012

La JE de Flix, primer club de futbol a favor de la independència

L'ebre digital

L'equip de Tercera Catalana lluirà el logotip de l'Assemblea Nacional Catalana i una estelada a la samarreta. Així ho han decidit en assemblea extraordinària els socis de l'entitat, per 61 vots a favor, 2 vots en contra i 3 blancs.
Els socis de la Joventut Esportiva de Flix han decidit proclamar l'entitat com a primer club de futbol favorable a la independència de Catalunya i signar un conveni de col·laboració amb l'Assemble Nacional de Catalunya pel qual l'equip lluirà el logotip de ANC i una bandera estelada a la samarreta. Gairebé una setantena de socis s'han reunit avui en assemblea extraordinària per a sotmetre a votació aquesta iniciativa, proposada des de la junta del club, que ha comptat amb 61 vots favorables, 2 contraris i 3 blancs.
El president de la JE Flix, Albert Mani, ha assegurat que "la intenció de la proposta no és polititzar la institució, sinó estar sempre al costat del poble i per això s'ha volgut fer que tots els socis majors d'edat puguin ser partícips d'aquesta decisió". "No és la nostra intenció excloure a ningú i tenim en compte que el club està format per gent de tots els partits polítics", ha insistit Mani.
La Joventut Esportiva de Flix actualment lidera la classificació al grup 1 de la Tercera Divisió Catalana i compta amb més de 400 socis.

La notícia ha estat recollida per nombrosos mitjans:
324

2 comentaris:

Anònim ha dit...

em de cantar els asgadors avans de cada prtit com el caraelsol en tems de franco.io em dono de baixa del club.

Anònim ha dit...

Molt poc seny i poc sentit comu,en un club del poble no i cap la politica ,i si totom, tingi la idologia que tingi.Tot es consecuencia de gent fanatica que ens pot portar a un enfrentament entre els convilatans.Cuidem la convivencia i el respecte ,si no anem malament.