divendres, 26 de febrer del 2010

Festa de la clotxa a Ginestar

La setena Festa de la Clotxa de la Ribera d'Ebre promourà la cuina pagesa a Ginestar
Ginestar - g.m
El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la comarca van presentar ahir la setena Diada de la Clotxa, que enguany es farà a Ginestar. La festa, que té el suport de l'Ajuntament, de les entitats de la població i de les cambres de comerç de Reus i de Tortosa, es farà diumenge, 28 de febrer, a la plaça de Catalunya de Ginestar (10.30 h). La diada és la culminació de la presència, en els menús de diversos restaurants, de la clotxa, un plat de la cuina tradicional i pagesa de la Ribera d'Ebre elaborat a base de pa, oli d'oliva, arengada a la brasa, i ceba, all i tomata escalivats. La clotxa es podrà degustar adquirint prèviament un tiquet de tres euros al Consell Comarcal, a l'Ajuntament de Ginestar o al mateix lloc de la diada.

Font: El punt

Presentació de la Festa de la Clotxa

Un any més la festa de la Clotxa, que enguany es celebrarà el proper diumenge a la Ginestar, obrirà la temporada del plat més típic de la comarca de la Ribera d’Ebre als restaurants de la comarca.
L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Ginestar, Sr. Josep Maria Domènech; el conseller comarcal de Turisme, Sr. Oscar Bosch; el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Sr. Bernat Pellisa i el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Ribera d’Ebre, Sr. Joan Casanova.
També hi estan convidats els restauradors de la comarca que oferiran la Clotxa a les cartes dels seus establiments fins el dia 1 de maig i els representants de les entitats de Ginestar que organitzaran la festa.

Font: Tinet
web de la Festa de la Clotxa